Loading...

Success

→ Shoppingcart updated

Info

→ Shoppingcart updated

Success

Mail sent!

Error

Mail is not sent!

Error

Artikel niet meer op voorraad!

Error

Success

Success

Error

Team Strikstof

Wij zijn Bas Mutsaards, Shon Price en Jasper Holleboom. Alledrie bowtieliefhebbers, basketballers en zelfstandig ondernemers. Vriendschap is het fundament waar Strikstof op functioneert, maar juist onze verschillen in expertises en karakters maken Strikstof tot een succes.

Content Creator Bas (1982)

Binnen Strikstof houd ik me bezig met Marketing en Public Relations. Daarbij richt ik me in eerste instantie op mannen, maar ook op vrouwen die een tijdloos cadeau willen geven aan hun vader, man, zoon, collega etc. Want een Strikstof-bowtie is niet alleen leuk om te hebben maar ook om weg te geven. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor content creatie. Als videograaf schiet ik backstage promotievideo's. Mooie beelden vastleggen is mijn passie. Samen met mijn broer Sander run ik het bedrijf 'BeemFlights' en zijn we gespecialiceerd in videografie.

PRONKSTUK

De bowtie is een mannenaccessoire die volgens mij een beetje achtergesteld is geraakt. Vrouwen hebben ontelbare accessoires om zich aantrekkelijk te maken. Maar wij mannen doen het met een kam en een bowtie. De bowtie wordt alleen vaak vergeten. Het is onze droom om daar verandering in te brengen. Om te beginnen: geen wegwerpverpakkingen maar een tinnen Strikstof-bewaardoos. Deze is speciaal ontworpen, omdat een bowtie een speciale plek verdient in je garderobe. Een pronkstuk dus. Ik zie toekomst in onze Strikstof-bowties waarin expressie centraal staat; een tijdloze accessoire met karakter.

FAVORIET

In de zomer draag ik het liefst The Artist. Gecombineerd met een korte broek. Ik hou van lichte tinten en het geeft net dat extra stukje sexyness aan mijn outfit.

Designer Shon (1983)

Binnen Strikstof houd ik me bezig met concept, ontwerp en materiaal. Mijn passie voor ambacht en grafisch ontwerp heb ik doorgevoerd in onze eerste collectie. Ik vond het vooral belangrijk dat ook de verpakking er grafisch top uit zou zien. Het was een uitdaging om de tien karakters te ontwikkelen en daar passende prints bij te ontwerpen. Als 'ambachtelijk graficus Shon Price' help ik ondernemers hun ideeƫn visueel te vertalen naar een ambachtelijk ontwerp. Mijn klantenkring in de mode-industrie bestaat uit Levi's, Tommy Hilfiger, Nike en meer. Nu pas ik mijn passie toe op bowties, I love it.

TIJDLOOS

Wat het bijzondere van een bowtie is, is dat hij in een handomdraai iedere outfit een persoonlijke touch geeft. Hij laat je er niet alleen goed uit zien, maar het is ook heel leuk om te dragen. Het dragen van een bowtie geeft je stijl, mannelijkheid en een nostalgisch gevoel. Elk seizoen laat haar modebeeld zien, maar de bowtie kent een geschiedenis sinds 1650. In tegenstelling tot de wegwerpmode is de bowtie er altijd geweest en zal deze er ook altijd zijn. Daarom willen wij de bowtie toegankelijker maken. Door gebruik te maken van ruwe materialen en verrassende prints is de Strikstof-bowtie dagelijks te dragen.

FAVORIET

The Specialist is de enige zelfstrikker uit de collectie. Dit is zeker mijn favoriet want ik ben all about Do It Yourself! Ik vind dat een echte man zijn bowtie zelf strikt. Wanneer je deze kunst onder de knie hebt, wil je hem steeds vaker strikken.

Sales and network manager Jasper (1984)

Ik ben verantwoordelijk voor de verkoop en relatiebeheer binnen Strikstof in de zakelijke markt. Hierin promoot ik onze bowties bij winkels, barbershops,bloggers, etc. Het ontmoeten van mensen, coƶrdineren en ervoor zorgen dat alles soepel en vriendelijk verloopt vind ik leuk. Dat doe ik ook als expert op het gebied van short stay verhuur in Amsterdam, als eigenaar van 'The Perfect Host'. Ik hou van interactie met mensen en met het dragen van een bowtie ontkom je daar niet aan.

MAKE IT COUNT

Ik vind het tof dat een klein stukje stof een groot effect heeft op de originaliteit van een outfit. Ik ben een bowtiedrager. Juist daarom weet ik dat wij mannen niet modebewust hoeven te zijn om er goed uit te zien. De bowtie werkte al jaren en nu nog steeds. Je moet alleen durven. De bowtie doet het werk voor ons en geeft net dat beetje extra stijl. De kracht van een Strikstof-bowtie is dat hij geschikt is voor alledag: tijdens een date, een verjaardag, op kantoor, op school... Waar of wanneer dan ook!

Elke dag kan je er goed uit zien. Make It Count! Wat ook telt is de verbondenheid met iedereen die Strikstof tot een succes maakt. Dat vinden wij belangrijk. Team Strikstof bestaat dus uit meer zielen dan ons drietjes. Zo is bijvoorbeeld onze schrijver de vrouw van, de make-up artiest de schoonzus van, de fotograaf de vriend van, etc.

FAVORIET

Mijn favoriet is The Tough Guy. De perfecte combinatie van stoer maar toch stijlvol. Hij valt op zonder dat mijn outfit erdoor overrompeld wordt. En ik krijg er ook altijd leuke reacties op.